Καταχώρηση ονόματος ιστοσελίδας (domain name)

Η διαδικασία ελέγχου διαθεσιμότητας ενός ονόματος χώρου και κατ’ επέκταση η καταχώρησή του αποτελεί το πρώτο βήμα της παρουσίας σας στο διαδίκτυο. Το όνομα χώρου θα αποτελέσει την διαδικτυακή σας ταυτότητα οπότε σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα όνομα με προσοχή. Ως γενικός κανόνας θεωρούμε ότι πρέπει να είναι απλό στην απομνημόνευση, σύντομο (έως 10 χαρακτήρες) και περιγραφικό έτσι ώστε να φωτογραφίζει την ιδιότητά σας ως φυσικό πρόσωπο ή της εταιρεία σας.

Το όνομά χώρου θα είναι οδηγός για την προώθηση της επιχείρησής σας όχι μόνο στο διαδίκτυο άλλα και στην περιοχή όπου δραστηριοποιείστε.

Ένα όνομα χώρου μπορούμε να το αναζητήσουμε ως προς την διαθεσιμότητά του, να το καταχωρήσουμε ή ακόμα και να το μεταφέρουμε από έναν άλλον καταχωρητή.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις διαθέσιμες ενέργειες.

1. Έλεγχος διαθεσιμότητας

Αναλαμβάνουμε την διαδικασία ελέγχου διαθεσιμότητας ενός ονόματος χώρου (domain name) για εσάς εντελώς δωρεάν.

2. Καταχώρηση ονόματος χώρου

Μετά το πέρας του ελέγχου διαθεσιμότητας μπορείτε να μας ενημερώσετε ποιο/α ονόματα χώρου σας ενδιαφέρουν για καταχώρηση.

Ονόματα διακομιστή (NameServers)

Ως nameserver ορίζουμε το όνομα του διακομιστή (Server) όπου θα φιλοξενηθεί ή ήδη φιλοξενείτε μια ιστοσελίδα. Η εν λόγω πληροφορία δίδεται από την εταιρεία που σας παρέχει φιλοξενία. Αν δεν έχετε κάποιο πάροχο τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα πακέτο φιλοξενίας από την εταιρεία μας .

3. Μεταφορά Ονόματος Χώρου

Η διαδικασία μεταφοράς ενός ονόματος χώρου (domain name) μπορεί να ολοκληρωθεί από εμάς εντελώς δωρεάν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.