Κάθε σύγχρονος Ευρωπαϊκός Δήμος, καθώς και τα Νομικά Πρόσωπα του, οφείλει να οργανώσει τον τρόπο διάχυσης των πληροφοριών που αφορούν τις Δομές, Δράσεις, Εκδηλώσεις κλπ.
Η πλειοψηφία των Δήμων αναλώνεται σε μία ερασιτεχνική και αναποτελεσματική προβολή των δράσεων που αφορούν και απευθύνονται στους Δημότες τους μέσω των μέσων κοινωνικής Δικτύωσης ή των δυσλειτουργικών ιστοσελίδων παλαιάς τεχνολογίας.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η πληροφορία να φτάνει στον Δημότη αργά ή και καθόλου, δημιουργώντας αντιδράσεις, κοινωνική δυσφορία και αίσθημα εγκατάλειψης των τοπικών κοινωνιών.
O Γενικότερος στόχος της διοίκησης ενός Δήμου είναι η ομογενοποίηση της πληροφόρησης, ώστε να φτάνει έγκαιρα και έγκυρα σε όλους τους δημότες.
Στόχος όλων των φορέων του Δήμου (Οργανισμοί, Επιχειρήσεις κλπ) είναι να βρουν τη δίοδο για να κάνουν γνωστές σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου τις δράσεις και τις εκδηλώσεις τους.
Η ATG Digital μελέτησε πάνω από 300 ιστοσελίδες Ελληνικών Δήμων και τα αποτελέσματα, πλην μερικών εξαιρέσεων, ήταν πραγματικά απογοητευτικά, όσον αφορά την λειτουργικότητα των Ιστοσελίδων τους.
Ιστοσελίδες δυσλειτουργικές, ανενεργές υπηρεσίες, ανύπαρκτοι Φορείς-Οργανισμοί-δημοτικές επιχειρήσεις.
Είμαστε στην διάθεση σας, για να βοηθήσουμε ώστε να βάλουμε τα θεμέλια για τη σωστή ενημέρωση των δημοτών, αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.
Σας παρουσιάζουμε μία σειρά μερικών υπηρεσιών μας που με την κατάλληλη συνεργασία, θα συμβάλλουν στην δημιουργία μία εικόνας άμεσης επικοινωνίας η οποία θα συμβάλει στην βελτίωση της σχέσης Δημότη –Δήμου.

Μερικές από τις υπηρεσίες της ATG Digital ειδικά για ΟΤΑ

 1. Δημιουργία σύγχρονων και εύχρηστων ιστοσελίδων στο διαδίκτυο, εύκολων στην χρήση και για τον πιο αδαή Δημότη.
 2. Αναβάθμιση υπαρχουσών Ιστοσελίδων και παροχή τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης
 3. Συντήρηση – Ενημέρωση Ιστοσελίδων
 4. Παροχή φιλοξενίας και web hosting υπαρχουσών ιστοσελίδων.
 5. Domain Name
 6. Προώθηση Ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης και στα Social Media
 7. Ε-billing εφαρμογές για ευκολία συναλλαγών Δημοτών – Δήμου στην εξόφληση λογαριασμών ύδρευσης και τελών.
 8. Έκδοση ψηφιακής υπογραφής
 9. Ετήσια Συνδρομή στην ιστοσελίδα ota24.gr πανελλαδικής εμβέλειας, προβολής Δήμων, Περιφερειών και Κυβέρνησης. (ανακοινώσεις διακηρύξεις, Προϋπολογισμοί κλπ)
 10. Ανάπτυξης και εφαρμογή λογισμικού Smart Cities.
 11. Προσωπική προβολή με άρθρα σε τοπικά αλλά και πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ
 12. Προβολή εκδηλώσεων – δράσεων
 13. Δημιουργία Βάσεων Δεδομένων για διασύνδεση και χρήση υπηρεσιών έκδοσης και πληρωμής λογαριασμών, με παράλληλη προσωπική ενημέρωση του Δημότη.
 14. Μαζική αποστολή sms (αυτόματα μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα)
 15. Δημόσιες Σχέσεις και προβολή Δράσεων Δήμου – Οργανισμών μέσω ΜΜΕ και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.
 16. Ανάπτυξη λογισμικού εφαρμογών τηλεματικής για οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.)

Η Δήμος σας πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η ιδανική στρατηγική για την επίτευξη των στόχων σας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η ATG Digital  διαθέτει ένα δίκτυο ιδιόκτητων και αλλά και συνεργαζόμενων ειδησεογραφικών- ενημερωτικών ιστοσελίδων υψηλής επισκεψιμότητας, στην Ελλάδα.

Καθημερινά τις ιστοσελίδες μας επισκέπτονται χιλιάδες αναγνώστες για να ενημερωθούν. Η δημοσίευση και αναπαραγωγή μιας είδησης σε επιλεγμένα μέσα, θα λάβει τεράστια προβολή και αναγνωσιμότητα και αν αυτή η είδηση αφορά τον Δήμο σας θα έχετε καταφέρει κάτι σπουδαίο: Να περάσετε στο κοινό τα μηνύματα που θέλετε σε ελάχιστο χρόνο.

Μια αποτελεσματική μορφή έμμεσης & άμεσης διαφήμισης

Η αποτελεσματική αποδοχή και διείσδυση της πληροφορίας στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και στα social media. Έτσι ο Δήμο σας παραμένει στην επικαιρότητα.

Γιατί εμάς;

H εταιρεία ATG Digital, εξειδικεύεται στην σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων και έχει ήδη στο ενεργητικό της πολλούς ευχαριστημένους πελάτες, ανάμεσα τους Δήμους και οργανισμούς !  Η δημιουργία μιας σωστά δομημένης ιστοσελίδας που ξεχωρίζει γρήγορα και εντυπωσιάζει τους επισκέπτες, είναι μια διαδικασία, για την οποία έχουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία και εμπειρία. Επειδή η  ιστοσελίδα αποτελεί τον «καθρέπτη» ενός Δήμου, στο οποίο αποτυπώνεται η δυναμικότητα, η δραστηριότητα και τα θετικά της χαρακτηριστικά.

Επιλέγοντας την ATG Digital, αυτόματα κάνετε την σωστή κίνηση για την προβολή σας στο διαδίκτυο, λόγω των πλεονεκτημάτων που μας χαρακτηρίζουν:

Κάθε ιστοσελίδα είναι μοναδική, σχεδιασμένη από την αρχή, «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα σας .

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε πρόσθετη πληροφορία . Σίγουρα κάποια υπηρεσία μας σας ενδιαφέρει.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδας μας.

Διεύθυνση Εταιρείας

 • A.T.G Digital IKE
 • Λουτρών 49 Λαγκαδάς Θεσσαλονίκη ΤΚ 57200
 • Τηλέφωνο : 6907651080
 • email: info@atgdigital.gr
 • Website: https://www.atgdigital.gr