Οι εξελίξεις τρέχουν και οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί για την επιχείρηση σας

Οι νέες συνθήκες που έχουν διαμορφώσει την σημερινή πραγματικότητα βάζουν την επιχειρηματικότητα σε έναν νέο δρόμο για τα Ελληνικά δεδομένα. Η μεγαλύτερη πλειοψηφία των επιχειρήσεων αποδείχτηκε ανέτοιμη να αντιμετωπίσει την διαμορφωθείσα κατάσταση με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να αναστείλουν την λειτουργία τους, καταγράφοντας ζημιές και δημιουργώντας χρέη τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσουν με το πρώτο άνοιγμα.

Μπορεί η κυβέρνηση να πήρε κάποια μέτρα, τα μέτρα για να ανακουφίσει τις επιχειρήσεις, τα οποία όμως είναι προσωρινά και με δυσβάσταχτη επιβάρυνση της ήδη ασθμαίνουσας οικονομίας.

Υπάρχει και ο αντίποδας.

Κάποιες επιχειρήσεις που έκλεισαν, συνέχισαν να λειτουργούν και μάλιστα είναι κερδισμένες από την υπόθεση της καραντίνας. Είναι οι επιχειρήσεις που συνέχισαν να λειτουργούν πουλώντας τα προϊόντα τους , ή τις υπηρεσίες τους μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων τους (e – shops) .

Οι εξελίξεις τρέχουν και οι επόμενοι μήνες που έρχονται δεν διασφαλίζουν ότι θα η περίοδος της επιστροφής στην κανονικότητα δεν θα διακοπεί και πάλι ξαφνικά από κάποια πανδημία ή κάποιο άλλο γεγονός που θα αναγκάσει τις επιχειρήσεις σε ένα νέο Lockdown.

Εσείς , η επιχείρηση σας, θα είστε έτοιμος για την επόμενη φορά, ή θα παραμείνετε απλός θεατής των εξελίξεων καταγράφοντας απώλειες κερδών και πελατείας που με κόπο αποκτήσατε;

Η παρουσία κάθε μικρής η μικρομεσαίας επιχείρησης στο διαδίκτυο και στα social media δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη.

Ποτέ από τώρα, δεν ήταν πιο εύκολο.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κατασκευάσουμε μαζί το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα

Leave a Reply

Your email address will not be published.