Δωρεάν διαφήμιση Google Adwords με νέα ιστοσελίδα

Το Google AdWords είναι μια διαφημιστική υπηρεσία της Google που διαχειρίζεται την μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στο Internet με περισσότερες από 3,5 δις αναζητήσεις την ημέρα.

Για την προσέλκυση νέων πελατών και την αύξηση των πωλήσεων η ATG Digital αναλαμβάνει τη δημιουργία της διαφημιστικής καμπάνιας σας στο Google Adwords καθώς και τη συνεχή βελτιστοποίηση της για την καλύτερη απόδοση της. Στόχος μας είναι η διαφήμιση στο Internet της ιστοσελίδας σας να γίνει με γνώμονα την καλύτερη απόδοση και οικονομία κόστους. Για να βγείτε πιο ψηλά από τους άλλους διαφημιζόμενους σε αναζητήσεις στις φράσεις-κλειδιά, δεν είναι απαραίτητο να πληρώσετε περισσότερα, αλλά να γίνεται η συνεχής βελτιστοποίηση της διαφημιστικής καμπάνιας.

Με την κατασκευή ιστοσελίδας από την ATG Digital σας προσφέρουμε μια δωρεάν διαφημιστική καμπάνια στο Google Adwords για να γνωρίσετε τις υπηρεσίες μας και να προβάλλετε την ιστοσελίδα σας online. Η πλειοψηφία των καταναλωτών ψάχνει στο internet για προϊόντα και υπηρεσίες πριν κάνει αγορές είτε μέσω eshop είτε από φυσικό κατάστημα. Μέσω της υπηρεσίας σας δίνουμε τη δυνατότητα να διαφημίσετε δωρεάν τη νέα ιστοσελίδα σας στο Internet.

Αποδοτική διαφήμιση στο Adwords

Η σωστή υλοποίηση της διαφήμισης στο Google Adwords προσφέρει ένα οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο προσέλκυσης νέων πελατών. Όταν οι χρήστες κάνουν αναζητήσεις στο Google ή σε συνεργαζόμενα website με κριτήρια που ταιριάζουν στο προϊόν σας ή την υπηρεσία σας και ο χρήστης βρει αυτό που αναζητάει, κάνει κλικ τη διαφήμισή σας και μεταφέρεται στο website σας. Μόλις ο νέος επισκέπτης φθάσει στην ιστοσελίδα σας, χρειάζεται να βρει εύκολα αυτό που αναζητάει, να μπορεί να πλοηγηθεί εύκολα στις ιστοσελίδες, η σελίδα να φορτώνει γρήγορα, να εμπνέει εμπιστοσύνη – ασφάλεια, να παρέχει όλες τις πληροφορίες που αναζητά κ.α. Έχει μεγάλη σημασία να μπορέσουμε να κρατήσουμε το νέο επισκέπτη στην ιστοσελίδα μας και να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του.

Βελτιστοποίηση διαφήμισης Google Adwords

Ο διαφημιζόμενος που προσφέρει υψηλότερη πληρωμή ανά click, δεν είναι απαραίτητα και αυτός ο οποίος προβάλλεται πιο ψηλά στα αποτελέσματα του Google Adwords. Αν έχετε ήδη διαφήμιση στο Google Adwords αναλαμβάνουμε τη βελτιστοποίηση της για την καλύτερη απόδοση της επένδυσης των χρημάτων σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.